känner mig förvirrad nu..

nu börjar min hjärna tänka i dom banorna som den har gjort några gånger förut, måste den det... de komplicerar allt så väldigt mycket..
men den tänker på det varje dag... ååh VAD VILL JAG ? kan NÅN säga mig vad jag innerst inne vill? för jag vet inte...
hjärna: make up your mind !!!!!!!!!!


tänker på de tänker på de tänker på de.

image47








Kommentarer
Postat av: En som såg allt!!..Det tog tid...

Sluta sitta så många timmar framför datorn. Gå till skolan, gör läxor. Bli en bra person, ta reda på fakta, och bli en person som inte bara är uppnosig mot allt... LÄR dig allt istället, bli ödmjuk...Och var alltid sanningsenlig,sanningen gör en människa alltid unik.Såg allt!!!??

2008-02-05 @ 23:19:30
Postat av: Jag såg allt! Och mår dåligt!!!

Kunde vittna! Sara hotade den kvinnan "att om hon inte höll käft så skulle Sara slå henne på käften, och tydligen så höll den äldre damen inte tyst... det jag såg var att den unga damen slog henne i ansiktet..varpå, den äldre gav henne en örfil.... sen gav de unga flickan henne ett riktigt slag i ansiktet igen.......Vems fel??? Uppfostran eller!!!

2008-02-05 @ 23:50:57
Postat av: sara

Du som har gett kommentarerna skulle jag vilja veta vem du är? eftersom du tydligen sett och hört allt måste du alltså ha varit där inne med oss, och vad jag såg var det ingen vuxen där vilket jag antar att du är, så du kasnke skulle ta till dig modet och berätta vem du är? Jag tycker inte du har någon rätt att säga hur min syster ska vara eller bete sig, du har inget med våra liv att göra och du har ingen aning om vad det där handla om, du vet inte vad som låg bakom så jag tycker du kasn ta och knipa igen din stora käft! nu vart jag gävligt förbannad, min syster är den starkaste personen jag vet och jag vet att hon kämpar med alla sina krafter för att klara av alla krav som ställs på henne, och hur vågar du komma och säga att det hon inte skriver är sanning? därimot det du skriver är inte sanning, och långt ifrån avd det verkligen handla om. OCh jag ska säga dig att en bättre person går fan inte att bli, så kom inte med dina jävla kommentarer om min syster som jag känner mer än någon annan, Ta du och angagera dig i ditt eget liv och sluta prata om saker du fan inte har en aning om.

2008-02-06 @ 01:02:03
Postat av: mamman

men herregud!!
nu får det vara bra på detta hackande på min dotter!!
du som är in och skriver hos henne kan kontakta mig om du har några problem med min dotters agerande och om du har klagomål på mig och min uppfostran.
du är så välkommen att maila mig då så kan vi ta ett snack istället. sluta att trackasera min dotter omedelbart!!! om du vill prata om det du tycks ha problem med så vänd dig till mig istället.
vi har alla våra problem som människa på ett eller annat sätt men att dra nån i smutsen på dennes hemsida utan att ens sätta ut ditt eget namn för att du själv ska kunna vara anonym det är lågt.
vill du träda fram det kommentarer gör det då men var åtminstone inte feg och skriv anonymt..
min mail är [email protected] så du är välkommen med dina synpunkter, vänd dig till mig.
jag förväntar mig att inte se mer anonyma kommentarer här mera /Anna-karin S

2008-02-06 @ 08:14:45
Postat av: Sara

Bra mamma, alldeles rätt!

2008-02-06 @ 11:11:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback