En uppdatering om i fredags.

Tänkte då vara lite generös och uppdatera er där ute om vad som hände på fredagskvällen.
Om ni vill kika på lite bilder så -> 
http://hannamedw.bilddagboken.se/p/main.html den 18 är det på.
Iaf, klassen samlades hos therese och där åt vi tacos och efteråt så började dom som ville festa dricka. Sen kom vi på att vi skulle spela lite spel lika par leka bäst hette den. haha och efter ett tag blev det väll lite små tråkigt så då bestämmde flickorna i klassen att vi enbart skulle köra sex frågorna. vilket var ganska intressant haha.
Sen då när klockan blivit lite senare, så for vi som skulle ut på pentryt vars annars ?
Som vanligt var det skitkul, men det blev lite mycket för mig ( inte av alkohol men annat ), så nästa gång blir det inget sånt för Emma utan då ska jag enbart titta på er andra och njuta!
Måste bara säga att påväg till pentryt så åkte jag och therese rally med jens, jävlar va fort det gick och inet blev det bättre av att vara onykter vi hann knappt fästa blicken. haha , men kul var det.
Tack för en underbar kväll !!

Iaf så kan jag väll uppdatera er om att jag har blivit erbjuden jobb på mogården i sommar. Så där hittar ni mig. Heltid, sommarvikare,13 juni-17 agusti. Perfekt !!

image96
Häärligt, det ser nästan ut som sommar snart och man bortser från att jag står med thereses vinterjacka på mig.

image97
Sen är jag tvungen att visa denna bild för att jag visar mitt rätt jag, lite smålejd, men vadå? man kan juh inte försköna hela tiden med att lägga upp normala bilder. Iaf vill ni sen mer bilder gå in på länken får ni se lite mer folk än mig å frida :D:D

Nu måste jag plugga till nationella imorrn :/
TJING

med kort varsel

gårdagen- toppen ! :) tack.

städning nu , därför jag är så kort, upptaterar sen !

haajrååå

Lite bakis yra.

HAHA alltsåå igår ojoj,har inte ord.Lite smått pinsamt dock då jag märkte att klänningen hela tiden for upp på dansgolvet och jag stog å dansa men nån karl med klänningen i midjan.. näe fyyy. Och inte nådigt onykter var jag heller, jaa nii.
Nämen allt var som perfekt blev till och med inbetald av nån kille från överkalix som var generös och jackan fick jag med låna, se där. Ja NÄstan allt var perfekt förutom att jag fick höra att jag dansa med en konstig karl.
Men det roligaste var juh ändå jag och therese HAHA. Hon var så söt.
Imorsse hade jag inet kul jag jag lova.
Och idag kommer syrran hem wiiie. Som att jag har vart orolig.

lördag

Nu blire utgång för mig !!!!!!!!!!!!!!!!!!
be there !!
byye

mördbultad men ganska glad flicka.

Okej, jag hoppas ingen tittar i piteå-tidningen idag, om ni inte har gjort det GÖR INTE DET. var en bild på oss i protestern, vilket inet är fint för 5 öre men att det var kyligt och att jag hade ett rött öra är en annan sak =)

Jag har förresten teori prov om en månad typ och jag kan ingeeenting så det blir att sitta å göra bort lite faser i helgen medans flickorna är borta. Sen blir det väll även mycket telefonsamtal till syrran. Det får hon stå ut med, har inet vart ifrån varanndra en hel helg såhär på länge måste erkänna att jag har lite separationsångest.
Men det blir nog bra, ska till sandra på lördag och umgås med hennes"gäng" för att sedan gå ut på pentan. blir roligt  !!!

Har äventräningsvärk i hela kroppen idag, jag sara hanna å frida hade först styrketräning en timma sen derekt efter hade vi 1,5 timmars cirkelträning med klassen, ussh jag känner mig mördbultad och överkörd av en buss idag. Men det är ganska så skönt med, känner att kroppen har arbetat. guuud va snygg jag känner mig, haha eller så inte, min gång är som jag vet inte vad idag, kan inet röra mig..

Hur som hellst måste jag å handla med syrran snart, ska inköpa lite grejjor till henne för i helgen.
Ska även inköpa lite till mig själv.så ska nog börja dra mig nu..
byyyeee.

Morgon dagen!

Okeeej allesammans Imorgon är det två saker som gäller

1. jag har körlektion kl 14.30 som att jag är taggad.

2.NSF kommer imorgon till piteå fick jag reda på idag,Så ta med era nyckelknippor och stå och protestera med oss imorgon kl 16.00 ! (för mig får ni gärna ta med trumpeter och liknande att protestera med mot dom jävlarna)

(3).Ska ta reda på när nästa halkbana blir av, jag och walle ska nämligen göra bort den tillsammans.

Annars så sitter jag här 12.30 och jag har slutat :O slappt måste jag säga, fast lite tråkigt ändå jag har nämligen inge att göra förrutom att skaffa ihop en nyckelknippa vilket blir spännande då jag kankse bara äger tre nycklar.
Nä nu ska jag ta å göra nåå.

HERRÅ

Takida curly sue. <3

Kom just hem. Har vart och kört nu i flera timmar ahha, har nog hunnit med att vara i hela piteå i eftermiddag.
Förresten gick det jättebra, är skitnöjd. Nu ser jag frammimot onsdagen på körskolan!
Var förresten på studiebesök idag, i kyrkan i stan. Gjorde kanske bort mig lite där med alla mina knäppa frågor som dom flesta säkert såg som humor. Men seriöst var jag nyfiken, det är juh så att jag aldrig växt upp med att vara i kyrkan, jag döptes inte där jag har aldrig konfrimerat mig så har varit där yttrest sällan. Och jag har nog aldrig riktigt förstått våran religion och hur "kristna" känner och tänker. Min familj kan man väll säga är allt annat än kristna men jag tror att mamma heller inte är icke troende, MEN därav alla konstiga frågor. Jag vet helt enkelt inte vad "tro" är. Jag vill tro på nått men jag vet inte om jag känner så bra inför den kristna läran jag har nog inte hittat mitt sätt att tro än. Men jag ser heller inte ner på kristna eller troende på nått sätt, jag tycker det verkar mysigt i kyrkan men jag tror nog inte så mycket på bakgrunden tilll kristendom. Jag kan väll säga att jag är öppen..
Men nu är kl 18.43 och jag har fortfarande varken ätit luch eller middag, så jag tror att jag måste gå och stoppa nått i munnen.
Förresten nått bra pogram på tv ikväll ?

p.s får inte glöma ringa praktikplatsen imorrn..(det skrev jag mest för min egen räkning så jag ska komma ihåg)

HEEEEJS

kännsliga läsare borde inte läsa all min klagan.

Nu är jag förbannat less på att vara sjuk, på att sitta hemma och ruttna i min lägenhet. Funderar starkt på att fara te skolan imorrn, men hur snäll är jag med klassen då? här kommer jag och smittar ner alla bara för att jag inte klarar av att sitta hemma nå mer.. ajja det skiter jag no i jag far ändå, om nu inte min flunsa blivit mycket värre.

För övrigt känner jag mig allmänt less på allting, känns som om dagarna är densamma  hela tiden, ingenting nytt händer, det går bara runt i sina vanliga spår. ÄH är less på det med.

Och jag är less på att jag aldrig hittar något nytt gott att äta, samma mat varenda dag, kylen fylls med samma produkter, skulle kunna kräkas....

Och jag är förbannat less på alla muntliga redovisningar  vi ska behöva ha nu i slutet av året, förbannat jävla plågsamt, ingen tänker på oss blyga som nästan svimmmar före man ska upp framför vita tavlan. Nä där ska vi behöva stå gång efter gång nu med bara längre tider nä jag vägrar.

Och jag är faktiskt lite less på alkoholen och dess effekt, det är samma gamla vanliga visa samma effekt inget nytt händer, jag är less att allting ska va på samma vis hela tiden.Samma ställe, samma folk,samma visa om att springa på toan för att blåsan sprängs,samma jävla klunkande,samma snurriga tillstånd, näe jag spyr,

En annan sak jag är less på är att sitta och vaar orolig för framtiden, hur jag ska ha råd med hyra ? vars jag ska jobba?hur trött jag kommer vara om dagarna? hur bra kommer jag må? kommer jag orka? men sen är jag så förbannat feg och rädd att inget händer. bajs på de.

Sen är jag oerhört less på att inet ha något körkort, jag vill få mer tid till att övningsköra, hurrra jag är 18 och jag har fått övningsköra kankse 8 gg, visst börjar jag kunna men ändå hallå`? är less på att jag aldrig vågar boka körtider för att jag inet litar på min förmåga, jag vet att jag är redo för att börja, men lite säkerhet skulle ändå inet sitta fel..

Jag är less på att känna mig så liten för min ålder, visst jag ska bli vuxen nu, men va fan jag känner mig inte vuxen för 5 öre, jag känner mig liten rädd ynklig inför framtiden, och jag känner mig absolut inte redo för ansvaret. visst jag har redan ansvar för mig själv men ändå..

Och jag är förbannat less på att aldrig kunna skriva INTE på rätt sätt, det blir alltid inet det får ni fan stå ut med.

Och jag är jävligt less att bo såhär ensamt...sjukt less...


Förbannat va jag klagar, men de får jag för jag är sjuk, och väldigt grinig. Och denna förkylning verkar inte vilja ge med sig, därför får jag vara grinig, plus att jag bara har 2 timmar av gerys anatomy kvar att se, sen har jag sett alla, det är något att vara förbannat grinig över.

Detta vart nog lite av varje.

Idag är det Tisdag och jag sitter hemma sjuk :/  Vilket jag verkligen inte behövde just nu, känns som att det är så mycket på skolan så jag borde vara där men tyvärr så kan jag inte det. Hade velat se dom andras redovisning av projektarbetet skulle ha vart kul. Men nää sitter här med feber snorig näsa och en igensvullen hals inte särskilt bekvämt måste jag säga.

Hur som hellst ska jag ge er en liten uppdatering om dalarna.
Med mycket lättnad kan jag säga att det blev inga missöden släkten emellan utan vi hade det fakstiskt riktigt lungt och mysigt tillsammans vilket var jättekul. Jag njööt.
Därimot skapade jag själv en oerhört korkad och pisam situation, nu är det så att jag skäms för mycket över detta och det var alldeles för grymt för att jag ska kunna berätta. Men jag har tagit tag i detta nu, eftersom jag insåg hur fel allting blivit, och att jag måste förändra mitt mående för omgivningens skull men även för mig själv. Så tog jag första steget och började om med medicinen. Det känns uppriktigt sagt skönt och jag hoppas att jag aldrig mer ska behöva uppleva det där igen kan väll säga att det var min vändpunkt så nu ska de bli bättre. Och än en gång jag ber 10000000000000000000 miljoner gånger om ursäkt.
På fredagen så gifte sig mamma och ola, och vi började morgonen med att fara till frissan med mamma. Där satt vi i ungefär tre timmar och sminkade oss och jag och sara fixade håret medan mamma blev ompysslad av frisören. Måste säga att mamma var sagolikt vacker, ingen kan nog vara så stolt som jag den dagen över att ha en sån fin mamma. Och ola han var fin han med, som kämpade med västen och allt. hehe dom var jättesöta. Sedan for vi till rådhuset där själva vigseln ägde rum. Sedan när vi kom ner igen så blev vi överraskade av fortografer, lite pinsamt dock :)
Efter blev det såklart tårta och fika för hela köret..

Tänkte bjuda på några bilder.

image89
I rådhuset i väntan på hon som skulle utföra vigseln, snyygosar
image90
Mammas underbara frisyr.
image91
vigseln pågår..
image92
Fortsättning följer...
image93
Pusssssss.
image94
Tänkte avsluta med att visa hur stumpan såg ut senare på eftermiddagen. hahahahahah !

Såå då tycker jag att jag avslutat mitt jobb med att berätta om dalarna, samanfattar det med att det var underbart. verkigen skönt att få komma "hem" en stund. Och jag ser framimot nästa gång.
P.S jag vet att du inte tycker om bilder på dig själv mamma, men nu är det såhär att detta var ett viktig del såå du måste nog stå ut med dom. Sen vill jag dela med mig av hur söta ni är.

näe nu ska nog pappa komma med glass och grey's anatomy filmer, så jag ska gå och ta min sjuka kropp och slå mig ner i soffan och vara dödssjuk. Lite medlidande sitter aldrig fel.
TJiiing!