ARGGGGG, BESVIKEN, LESSEN, ENSAM

hur många gg ska man behöva säga att man känner sig så otroligt ensam, innan det händer nå, innan du reagerar ?
Just nu känner jag bara hat för dig, hat,hat,hat.
Jävla själviska människa. alla dina jävla lögner som man gått på, snacka om att smöra in hjärnan med falska förhoppningar.
där sitter du, inte ett ord säger du heller, komplimanger som man aldrig får höra, även om man helhjärtat tjatar så man kan få höra dom nån gång, nääduu detta kommer aldrig sluta bra..
inte bryr du dig heller, inte en enda gång har man fått höra nå från dig om detta nää det är väll lättast att du bara blundar och låtsas som att det inte finns, du klarar väll inte av annat.
Men du ska få se, konsekvenser blir det, omän jag inte bestämt mig för vad det blir ännu..
Och mest av allt du ska få se... jag klarar mig utan dig med!!!!!!!!!!!
Jag missbedömde dig, såhär trodde ja aldrig du skulle va, men jajja livet är fullt av misstag....



Gårdagen, i´dag

Sitter här nu bakis efter gårdagen, klockan är halv ett på dan, och jag känner mig som en levandes zombi.
som tur var kom min älskling just nu med en macka och dricka, gulligt.
helt plötsligt har jag inte tid att berätta hur gårdagen gick för biggest loser började just ovh det är faktiskt kul att titta på.
-Men det var jätte mysigt och roligt, allt gick superbra, inga missöden eller något! också fick jag juh lära känna en till jätte söt flicka. vill säga jonas Ida. En lyckad liten inflyttningsfest.
Så idag blir det bara att äta gott och som mest förflytta sig mellan soffan och köket. Hyra film och måå. Perfekt!!
Tjing


Här igen!

hallå.
Nu var det år och dar sedan jag skrev, tänkte att nu var det dags att upptdatera lite bättre.
Det har hänt så mycket sen senast att jag inte vet vars jag ska börja.
Har iallfall flyttat från furuberget, till bergsviken med pojkvännen.. så nu är man sambo i världens finaste lägenhet! känns jättebra. Men snacka om att det har kostat.. alla mina sommarpengar har gått till inredning och sådant. Men har verkligen fått upp smaken av att inreda så har upptäckt ett intresse som jag inte hade en aning om när jag bodde på furuberget. Så det har varit värt varenda krona.
Har även fått mera jobb på mois, körkortet fixat för ett bra tag sen, bilar pajjat och försvunnit, jag är verkligen en  otursdrabbad flicka då det kommer till bilar!
Hämtade en bääbis för en vecka sedan, en kisse som heter Benz. världens sötaste misse.. som för den delen ligger i den andra soffan på killens mage och myser, kan inte låta bli att skratta då man ser dom.
själv sitter man i andra soffan med ett glas bacardi och datorn i knäet och njuter. hur mysigt som hellst.
är iallafall inne på tredje dagen med flyttningen och allt är klart!!!! vi har varit både snabba och effektiva duktiga vi.
Imorgon blir det fin middag och inflyttningsfest, längtar.
Men före det ska vi nog bara ha en mysig kväll med levande ljus en promenad till syrran och simon med missen, och en bra film. låter hur bra som hellst! ska förresten lägga in kort på läggan och allting senare, måste bara ladda kameran.
Men annars hoppas jag ni får en fin ba och mysig fredag kväll!
tjopp!