Så var den här helgen över den med.

Joodå nog var Emma packad går nog, fyfan!
Hade total black out då jag vakna imorsse, minndes typ inget av vad jag sa/gjorde ! DEN NI !
nää urssh.
Annars har det vart ganska lungt i helgen inte gjort nå speciellt umgåtts och mysigt på !
Kom iaf hem för ett tag sen, har vart ute och ätit med pappa och syrran, sen tog vi en storhandling för 940kr, sviiiiiiiiider!
ÄÄh jag har som inget att säga mer känner mig ganska tom.. orkar inte ta tag i nå kännslor..orkeslös..ush!
jag tror jag tar och kryper till tvn och begraver mig där ett tag
helgerna går alldeles för snabbt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bye

Fredag!

Dagen började med att jag och syrran gick upp och joggade till skolan :S där hade vi ett styrkepass som heter duga, fyyfan, känner mig alldeles mör i kroppen, var juh att bra tag sen jag tränade.
Iaf så gick vi hem sedan med, såå jag tror jag var nära på att svimma den sista uppförsbacken hem alltsåå. men nu känner jag mig juh duktig.
Har kommit i underfund med att jag måste verkligen ha diciplin på mig själv nu, eftersom vi bara har en lektion per dag onsdag torsdag fredag, och onsdagens lektion är i 40 min ? gäller att ta tag i sig själv  hära, lätt att bara skippa annars.
Jaa annars så är det fredag idag, och jag har ingen aning om va jag ska hitta på va tragiskt  det känndes, jajja kommer väll på nå tillslut! vägrar då sitta hemma en fredag, så är det bara!

Bilden av dig sitter som fast klistrad i mig, vad jag än gör så dyker du upp.. är tufft att sakna någon såhär mycket.. hellst när du var en så stor del av mitt liv,.. kommer aldrig glömma dig! :'(

Nu blire Tv;n.

Ohhh, dubbla avsnitt av mitt favvo, sex and the city! lycklig kvinna!

Saknar dig..

:)

Fyyfan va duktiga vi har varit idag!har fixat allting i skolan så som vi vill ha det och det slutade med att vi bara behöver vara med en annan klass i ett ämne! Resten ska vi fixa själva!
Vad stolt jag är över oss idag stumpan.
Sen har vi även gjort bort alla småärenden vi hade att göra sköönt.
Sen slutade de med att vi gick till subland och tog en välbehövlig lunch, med tanke på all motion vi fick idag.
Ska även tala om att vi ska börja om att träna, vi hjar ett pogram vi ska följa varje fredag, sen ska vi promenera till skolan onsdag,torsdag,fredag. Och även träna i gymmet efter skolan. Så det blir spännande! ska faktiskt bli ganska skönt att få börja träna igen.
Nu ska jag börja skriva ett träningspogram så jag återkommer(kankse) sen!

hejs!

The long goodbye..







"The Long Goodbye"

I know they say if you love somebody
You should set them free
But it sure is hard to do
Yeah, it sure is hard to do
And I know they say if they don't come back again
Then it's meant to be
But those words ain't pulling me through
Cos I'm still in love with you
I spend each day here waiting for a miracle
But it's just you and me going through the mill


This is the long goodbye
Somebody tell me why
Two lovers in love can't make it
Just what kind of love keeps breaking a heart?
No matter how hard I try
You're gonna make me cry
Come on, baby, it's over, let's face it
All that's happening here is a long goodbye

Sometimes I ask my heart did we really
Give our love a chance (just one more chance)
and I know without a doubt
I turned it inside out
And if we walked away
would make more sense (only self defense)
But it tears me up inside
Just to think we still could try
How long must we keep riding on a carousel
Going round and round and never getting anywhere?
(on a wing and prayer)


This is the long goodbye
Somebody tell me why
Two lovers in love can't make it
Just what kind of love keeps breaking a heart?
No matter how hard I try
You're gonna make me cry
Come on, baby, it's over, Let's face it
All that's happening here is the long goodbye


The long goodbye
The long goodbye
This is the long goodbye

Someone please tell me why

Are you ever coming back again
Are you ever coming back again
Are you ever coming back again
Guess I'm never coming back again


Don't know much, but i know i miss you..

  • Ringa ungdomsmottagningen
  • möte med syon
  • äckliga lektioner
  • Vägledningscentrum med nå räkningar
  • körskolan
  • Hem och tvätta

Morgondagens lista på saker att göra, låter kul någon ?
Känns inget vidare att gå tillbaka till skolan som 89a. men vad gör man, jag måste ha mina betyg såå. Får tänka positivt att det är bara för en kort period och inte allt för mycket att ta igen, men ändå ush!

Tomt Tomt Tomt..



blää

söndag.. deppdagarnas riktiga dag..
Festen ifredags var helt okej, riktigt mysigt hade vi, men sen blev det som de blev och jag fattar inte?!? alltid äre något vi gör fel? jajja
har ingen lust att skriva nå mer för idag så det får vara nog...
Imorgon börjar skolor och allt skit om igen..ja va ska man säga ? Fan !

Ha en bra söndag hej!

kl är precis 12:30

Och jag har precis klivit upp för 5 gg. Jag vet inte vad det är som har hänt med min sömn men jag kan inte sova nuförtiden ?! gick och la mig 2 och vakna 7 på morron och kunde absolut inte somna om, så där har jag legat och försökt dra mig och klivit upp x antal gg men när jag insåg att det inet var nå roligare gick jag och la mig igen. Men nu har jag klivit upp för sista gg, ska nämligen hoppa i dushen snart och börja förbereda mig så smått inför ikväll.
Jag kan även meddela att håret inte blev så hemskt, ingen jättestor förändring heller, men håret ser lite ljusare ut i det stora hela jag blev faktiskt nöjd.

Som sagt ikväll är det fest för våran gummsi som fyllt 19 för nån dag sen bara, vi ska tillbringa kvällen hos hennes kvinna david eftersom han har grillplats och sådant :) blir nog jätte trevligt...jag är jätte taggad! ! ! ! ! ! ! ! !

Försöker att inte lyssna på musik..väcker bara massa minnen och kännslor..mitt hjärta har ajaj !

ännu en torsdag---

Nu sitter jag här, har nyss vinkat adjö till mormor som var snäll nog att ta med sig lite sängkläder som hon skulle mangla åt oss (plus att vi blev av med lite pantburkar som hon nödvändigtvis skulle panta" Emma de här är juh faktiskt 2 kr det är bara räkna" haha )
Har vart på stan med syrran och träffat hannas karl en snabbis, sen köpe jag en ny maskara äntligen! lite annat smink och ett slingpaket, tänkte att det är en liten förändring iaf. Syrran skulle absolut föändra mig eftersom jag hade blivit så tråkig i håret. så jajja vi får väll se hur detta går. Det är inet alltis jag och sara lyckas :) Sen bar det av till mormor dör hon gödde upp oss som vanligt. SEn köpte vi en liten present till hanna som har fyllt 19 grattis! ska fira henne imorgon! jag längtar :)
Så nu sitter jag här, känner mig allmänt tom och ensamm.: (
Saknaden är svåår..otroligt svåår........................................................................gah!

jajja ska väll snart börja leka frisör så får lite annat i tankarna. håll tummarna det behöver vi!!!





Hoho, jag och gummsi leker top model för ett bra tag sen snyggisar :D:D:D:D

BYE

:'(

jag gjorde det jag aldrig trode jag skulle klara..
Om ett hjärta verkligen skulle kunna lägga av, av sorg så tror jag att jag skulle varit död nu.. just så känns det, som att hjärtat ligger i 10000000000 bitar och det skaver i bröstet.

känner för att begrava mig i sängen.. saknaden gör så ont.. men jag vet att jag måste gå igenom de..

"ta en dag i taget" : jag försöker...

<3 <3 <3

Min älskade och vackra mamma :)Och igen

Hittade nå kort på min vacka mamma :)
älskade duu <3

Funderar bestämmt ¨på att bara skriva datum här uppe?

Jag avundas er andra soom vet vad ni vill göra med ert liv. Själv sitter jag rådlös med en kännsla av otrolig besvikelse när jag tänker tillbaka osm liten, där jag satt och önskade att jag skulle bli stor, få göra precis vad jag ville och där alla möjligheter bara stod och väntade på mig.Nu sitter jag här och önskar att jag kunde krypa tillbaka till mammas famn och att tryggheten skulle infinna sig igen.Jag vet att jag måste bygga upp min egen trygghet nu, tryggheten i mig själv. Jag vet men jag misslyckas.. Jag litar inte på mig själv längre, och jag har fattat att jag sökt trygghet i andra personer,personer som egentligen inte ska vara min trygghet utan något annat. Det har slagit så fel att jag nu står här och är så fruktansvärt rädd för vad jag ska ta mig till. Hur ska man kunna bryta sig lös för de enda som man tror att man är trygg i? Jag säger tror för Jag vet att på något sätt skulle kunna klara mig, men allt lidande gråtande, och sen fundringarna över hurvida man gjorde rätt eller fel skulle nog ta kål på mig.. Hur ska man någonsin kunna slänga sig ut i ensamheten och gråtandet? Men om jag inte gör de? Om jag stannar i min lilla bubbla och övertalar mig själv om att detta är det bästa? kommer jag aldrig att få uppleva något annat då?Kommer jag att sitta varje kväll och fundera över hur mitt liv skulle blivit om jag bara hade modet att försöka? PÅ nogot sätt innerst inne vet jag att då skulle jag sakta brytas ner med. Men det som skrämmer mig är Tänk om? tänk om, jag skulle slänga mig ut i det okända och man plötsligt inser att detta var fel och att man vill tillbaka och vägen inte är öppen tillbaks mer? kommer jag att sitta resten av livet och hata mig själv för mitt val? Det är jobbigt när man inet vet vart livet ska föra en.Och det allra jobbigaste är att man är själv om att forma sitt liv, I slut ändan kan man inet skylla ifrån sig på att någon annan gjort ens val för så långt har jag fattat. Men gör sina egna val i situationer även fast man inet märker det.Så det där om att bli vuxen.. Jaa måste vara sanningsenlig nog att säga att det inte är lika enkelt som jag trode det skulle vara.Kanske för att jag var lite för ung och omogen att ta hand om mig själv i början.Vissa gånger vill jag tillbaka till ett hus en familj. Men samtidigt skulle det kännas som ett bakslag. Det är juh meningen att man ska utvexlas frammåt inte bakåt..Men när man ser alla andra....Det är det mest smärtsamma,att se när dom far hem till sina familjer med föräldrar som frågar vart dom varit?, att då tänka tanken att man inet har något sånt att komma hem till är jobbigt.Jag skulle kunna sitta och tänka mig hjärndöd på sånt här men jag väljer att inte göra det. Kännde att jag ville få skriva det av mig och på så sätt kanske lyfta lite tyngd. Och hurrni? det där om att vänta och se vad som händer?..funkar inte,tankarna lämnar en inet för de. kankske det bästa är att göra en impuls grejj och bara leva med det sen? Eller kankse jag bara ska sluta överanalysera allting och följa impulserna. Men en fråga som är värt att fråga sig, vad ska man lyssna på? hjärta eller hjärna?
Jajja nu går då jag härifrån med ett leende, hörde min syster skratta i vardagsrummet blev nyfiken haha !